Отоплителни тела


Вентилаторни конвектори EDEN серия "W" за открит стенен монтаж
Произход: Италия


Вентилаторните конвектори EDEN серия "W" се отличават с елегантен дизайн, различни вариации на размерите и версии, което ги прави подходящи за подови или таванни монтажи, както и за окачване или вграждане. Моделите са с 2-тръбна или 4-тръбна система, с 3- или 4-редови топлообменници. Корпусът, насочващ въздушния поток, има подвижни, регулиращи се решетки. Опцията за автоматично вкючване/изключване според температурата на помещението улеснява ежедневието Ви. Възможно е поставянето на декоративи панели от дърво или метал в съответствие с интериорът на Вашия дом.

Предлаганите модели, техните технически характеристики и цени можете да откриете ТУК

Ултратънки вентилатони конвектори CRYSTAL
Произход: Китай
Вентилаторните конвектори Crystal се отличават с дебелина само от 12,9 см. Корпусът е изграден от изграден от алуминиеви ламели. Улеснен е достъпът до филтрите, което прави конвекторите лесни за почистване и поддръжка. Предлагат се различни размери и мощности.

Технически характеристики на моделите и техните цени можете да откриете Т
УК.
Алуминиеви радиатори

Алуминиевите радиатори се отличават с висока ефективност и функционалност, правещи ги подходящи за всяко жилище или работно място. Техните технически качества са допълнени от съвременна визия, влизаща в съчетание с всеки вътрешен дизайн. Предлаганите от нас радиатори притежават стандартни присъединителни размери и са съвместими с различни по обхват и тип отоплителни инсталации. Опцията за добавяне на допълнителни ребра за увеличаване на мощността на радиатора обуславя неговата гъвкавост и практичност.

Предлагаме следните модели:
Алуминиев радиатор Тип Helyos
Произведодител: Radiatori2000, Италия

Технически характеристики и цени можете да откриете
ТУК
Алуминиеви радиатори Тип Kalis
Производител: Radiatori2000, Италия

Teхнически характеристики и цени можете да откриете
Алуминиеви радиатори Тип Decoral LW
Производител: Ragal srl, Италия

Технически характеристики и цени можете да откриете

Алуминиеви лири за баня


Алуминиевите лири са отоплителни тела за баня с естетичен вид. Чрез тях се постига определен топлинен ефект, заемайки минимално пространство. Този тип алуминиеви лири притежават специално покритие- те са прахово боядисани по спецаилна технология. Дълготрайното им покритие е с висока топлопроводимост и не задържа прахови частици по повърхността си. Предлагат се в различни цветове, според Вашия вкус.

Технически характеристики на моделите и цени можете да откриете ТУК
Стоманени лири за баня


Стоманените лири за баня осигуряват оптимален топлинен ефект, разполагайки се в минимално пространтство. Затова са подходящи за отопление на бани или по-малки кухни, като е възможно използването им като сушилни. Те притежават декоративен и стилен дизайн. Предлагат се в различни размери, в зависимост от Вашите нужди. Покритието на стоманените лири е много устойчиво, поради факта, че те са прахово боядисани. Устойчиви са на корозия.

Технически характеристики на моделите и цени можете да откриете ТУК


Панелен радиатор тип 22
Произход: ТурцияПанелните радиатори тип 22 се характеризират с изчистен дизайн и отличен топлинен ефект. Устройството му го прави много ефективен, поради това е подходящ за отопление на помещение с различни размери. Предлагат се различни размери и мощности. Подходящи са за стенен и подов монтаж. Изчистените му форми улесняват почистването и поддръжката му.

Технически характеристики на моделите и цени можете да откриете ТУК