Отопление на пелетиПЕЛЕТНИ КОТЛИ


Пелетен котел PELLETHERM V2.0 M01

Автоматизираните пелетни котли Pelletherm V.2 са предназначени за отопление на битови и фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода през летния сезон. Характеризират се с изключително висока ефективност и надеждност. Вложените в него части са произведени от водещи европейски фирми. Предлаганите мощности са 30;45;60;80;100 kw.

Цени от: 7170,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Пелетен котел PELLETHERM V.4 Long Time

Водогрейните котли Pelletherm V.4 LT са подходящи за отопление на малки битови и фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода. Окомплектовани са с пелетна горелка с автоматично самопочистване от серията GP sc, горивоподаващ шнек и комплект инструменти за почистване. Предлаганите мощности са 18;25;32 kw.


Цени от: 3890,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Комбиниран котел BISOLID AUTOMAT

Стоманеният водогреен котел Bisolid Automat е подходящ за отоплението на жилища, еднофамилни къщи, производствени цехове и др., като осигурява комфорта на потребителите с автоматизираните си функции и възможностите за настройки, контрол и управление на параметрите на работа. Предлаганите мощности 25;35;45;60;80 kw.


Цени от: 4308,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Пелетен котел BISOLID Saver C

Котлите от серия SAVER C са оборудвани с допълнителна предна вратичка, пелетна горелка Bisolid GP xx_B и табло за управление, като бързо и лесно (за по-малко от една минута) се преминава от дърва към пелети и обратно. Електронното управление е произведено от водещ български производител. Предлаганите мощности 25;35;45 kw.


Цени от: 3416,40 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
BISOLID пелетен котел

Пелетните водогрейни котли Bisolid са разработени за клиенти, които търсят ниска цена, но не за сметка на качеството. Подходящи са за отопление на малки битови и фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода. Възможност за ляв или десен монтаж на горелката. Електронното управление е произведено от водещ български производител. Предлаганите мощности са 18;25;32 kw.

Цени от: 2772,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Пелетен котел PELLETHERM MARATHON

Пелетните котли Pelletherm MARATHON осигуряват комфортно отопление чрез автоматично изгаряне на дървесни пелети. Автоматизираните пелетни котли Pelletherm MARATHON са проектирани за отопление на битови и фирмени обекти, както и за подгряване на БГВ през летния сезон. Характеризират се с висока ефективност и надеждност. Вложени са компоненти от престижни Европейски производители. Предлаганите мощности са 20;30;40 kW.

Цени от: 4500,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Пелетен котел PELLETHERM PHAETHON

Автоматизираните пелетни котли PHAETHON са проектирани за отопление на битови и фирмени обекти, както и за всесезонно подгряване на битова гореща вода. Характеризират се с висока ефективност и надеждност. Котлите се предлагат и с вариант за пневматичен транспорт на пелети. Котли PHAETHON осигуряват комфортно отопление чрез автоматично изгаряне на дървесни пелети. Предлаганите мощности са 35;45 kW.

Цени от: 7890,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
ПЕЛЕТНИ КАМИНИ
Пелетни  камини ECOSPAR

Пелетните камини Ecospar са предназначени за отопление на малки битови и фирмени обекти. Характеризират се с голяма ефективност, надежност доказана в времето и конкурентна цена.

Цени от: 2990,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Пелетни  камини MCZ RED

Пелетните камини MCZ RED са предназначени за отопление на малки битови и фирмени обекти. Характеризират се с висока ефективност, надежност доказана в времето и невероятен дизайн.

Цени от: 4650,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Пелетни камини ECOSPAR тип котел

Пелетните камини ECOSPAR тип котел са предназначени за отопление на домове и офиси, който не разполагат с котелно помещение. Представляват хибриди между пелетни котли и пелетни камини.

Цени от: 3720,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
ПЕЛЕТНИ ГОРЕЛКИ
Пелетна горелка GreenEcoTherm GP xx R tsc

Модулиращата тубусна горелка за пелети с пълно механично самопочистване серия „GreenEcoTherm GP xx R tsc” е предназначена за монтиране на водогрейни котли. Горелката оползотворява дървесни пелети, като получената топлинна енергия се усвоява от топлообменната повърхност на котелното тяло, към което е монтирана.

Цени от: 2148,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Пелетна горелка GP- V-та генерация 

Самопочистващите пелетните горелки са с модерен дизайн и електронно
модулиращо управление. Запазени са всички характеристики и предимства на горелките от предходните генерации и са разширени чрез още допълнителни функции.
​Цени от:
1990,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Самопочистваща пелетна горелка BISOLID GP_xx_R tsc
Модулиращата тубусна горелка за пелети с пълно механично самопочистване серия „Bisolid GP xx R tsc” е предназначена за монтиране към различни водогрейни котли на твърдо гориво. Горелката оползотворява дървесни пелети.

​Цени от: 1902,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Пелетна горелка Bisolid GP xx_B 

Пелетните горелки от серия Bisolid GP могат да бъдат  монтирани към различни водогрейни котли на твърдо гориво. Горивото и въздухът се смесват в горелката по контролиран начин, което е предпоставка за емисии в допустимите граници, висока ефективност и увеличаване на времето между две почиствания.​Цени от: 1332,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Пелетна горелка Bisolid GP xx_B hc

Пелетните горелки от серия Bisolid GP могат да бъдат  монтирани към различни водогрейни котли на твърдо гориво. Горивото и въздухът се смесват в горелката по контролиран начин, което е предпоставка за емисии в допустимите граници, висока ефективност и увеличаване на времето между две почиствания.Наличие на ръчен почистващ механизъм.

Цени от: 1409,38 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ
Пелетна горелка Bisolid EVO xx R tsc

Горелките от серия Bisolid EVO xx R tsc представляват модулираща тубусна горелка с пълно механично самопочистване. Предназначени са за монтиране към различни видове водогрейни котли. Горелката оползотворява слънчогледови пелети, като получената топлинна енергия се усвоява от топлообменната повърхност на котелното тяло, към което е монтирана.

Цени от: 2076,00 лв.

ВИЖ ПОВЕЧЕ